Avfärd från Kr-Hamn skedde torsdagen den 1:a Maj. Efter ett par timmars intensivt bilåkande med tillhörande flumsnack nådde vi (SCB, Coma & Screamer) Uddevalla. Som vanligt körde jag fel med det var inte så farligt. Vi kom ändå fram till partyt ca 23:15 & det öppnade ju inte förrän 23:59 så vi hade gott om tid att köra fel. :-)

Väl inne i partyhallen letade vi flinkt upp ett bord nära KESO & packade upp våra datorer för att börja parta!
Efter att ha skrikit LAAAAAAG!!! & hälsat på KESO inhandlade jag ett flak kinderägg för 120:- Kinderäggen var mycket goda & välsmakande men av någon konstig anledning blev de flesta leksakerna felaktigt ihopbyggda.. Hmmm..:-)
En stund senare började jag bygga lite på min bild til Raytrace tävlingen, men eftersom min inspiration var i det närmaste obefintlig konstaterade jag sorgset att jag nog inte skulle ställa upp i någon tävling på detta party.. Men så länge det finns DeLuxe Paint så finns det hopp. Raskt ritade jag en liten bild på Screamers Amiga & lämnade in den i Pixel compo.
REBELLEN, som bilden kallas, är en djup skildring av varje medborgares önskan att göra uppror mot systemet. Kritiker menar att bilden bör förbjudas eftersom den uppmanar till civil olydnad & andra hemskheter.
Bilden kan dock beskådas i helt ocensurerad form här:

Styrkt av den innre frid som uppenbarade sig i mitt sinne beslutade jag mig att trots allt ställa upp i raytracetävlingen också. Men vad skulle jag ställa upp med???
Eftersom deadlinen skulle vara om 2 timmar tvingades jag bittert acceptera att jag inte skulle hinna rendera något.. Så istället lämnade jag in en gammal testbild jag hade liggandes på hårddisken.

Detta visade sig vara ett gott beslut enär bilden kom 2:a i själva omröstningen.
Priset bestod av 300:- & en gamepad...

*Hmmm.... VARFÖR har de en GAMEPAD som pris i grafiktävlingen?!???!! Tror dom att jag & andra grafiker är några jävla GAMERS eller?!??!? SKÄRPNING NU!!!!!!*
Nåväl. De 300 bagarna var dock ett välkommet tillskott i min svårt svältande plånbok.
Bilden kan du se här

Vidare beslutade sig SCB & Screamer för att ställa upp i Wild-demo compo. Flinkt programerade jag ett fint demo & kompilerade det med BAT2EXE. Den fina musiken framställdes av Screamer.
Det färdiga bidraget kan beskådas här: BINTJU.ZIP (140Kb)
Systemkrav: Pc Med GUS... Vet inte om det funkar utan GUS.... Hmm.. :-)

Hupps! Det verkar som om denna filen är förlorad för alltid.. :-(

Klockan 23:59 den 2:a Maj Anordnade KESO den traditionella UFO-Skådningen! (Bilder kommer snart). Den första omgången blev dock lite misslyckad då blåsten visade sig vara alltför stark för de stackars värmeljusen. (128 st) Därför anordnades en ny UFO-Dans kvällen därpå, fastän antalet besökare var lägre lyckades denna dans-session bättre.
Så efter ett par dygns kraftfullt Coladrickande var partyt slut & vi åkte glada & lösa hemmåt i den vita bil som en gång i tiden hade tagit oss till partyt.


Back to the BRAINpage...